Companii

Mihail Vlasov, CCIR: Voi fi mândru când în ţara aceasta vom avea un Guvern

Mihail Vlasov, CCIR: Voi fi mândru când în ţara...

Autor: Adrian Cojocar

12.03.2013, 15:02 423

Mihail Vlasov, care conduce cea mai puternică asociaţie a mediului de afaceri de pe plan autohton, Camera de Comerţ şi Industrie a României, a răspuns dur unei remarci făcute de ministrul economiei, Varujan Vosganian, referitoare la reindustrializare.

“Dacă domnul Vosganian va fi mândru de România atunci când românii se vor mândrii cu industria pe care o au eu voi fi mândru când în ţara aceasta vom avea un Guvern”, a spus Vlasov în cadrul unui eveniment de sărbătorire a 60 de ani de existenţă a Rulmenţi Bârlad la care a participat şi ministrul economiei.

Mihail Vlasov a spus că Guvernul trebuie să conlucreze cu oamenii de afaceri, lucru pe care nu-l face şi că din postura de preşedinte al Camerei de Comerţ se întâlneşte permanent cu oamenii de afaceri importanţi de pe plan local dar nu are pârghiile de care Guvernul dispune pentru a-i sprijini.

“Din anii 50’ România nu a mai avut o strategie de industrializare. Mi-ar face plăcere ca românii să fie mândrii de industria lor. Dezvoltarea industriei ar putea fi o şansă şi pentru firmele mici şi mijlocii”, a spus Varujan Vosganian în cadrul aceluiaşi eveniment.

Ministrul economiei a invitat conducerea URB să facă parte din comisia de elaborare a strategiei de industrializare a României pe care Vosganian a spus că vrea să o definitiveze până în toamna acestui an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO