Companii

Milionarii Ostahie si Adamescu se intalnesc in instanta

Milionarii Ostahie si Adamescu se intalnesc in instanta

Dan Adamescu

11.06.2009, 16:17 47

Cometex, divizia de real-estate a grupului Altex detinut de Dan Ostahie, a fost somata de constructorul Baumeister, controlat de Dan Adamescu, proprietarul Unirea Shopping Center din Capitala, sa achite o datorie a carei valoare nu a fost precizata, termenul judecarii dosarului fiind 8 iulie. Baumeister a fost antreprenorul general al centrului comercial Aurora Shopping Mall din Buzau dezvoltat de Cometex. "Trebuie Dan Ostahiesa ajungem la o solutie. Incercam pe cale amiabila, iar daca nu se poate, justitia isi va spune cuvantul", a declarat Dan Ostahie, proprietarul grupului Altex.
Mallul din Buzau este cel mai mare centru comercial dezvoltat de Ostahie si a fost deschis in luna noiembrie a anului trecut, in urma unei investitii de 25 mil. euro. La acea data patronul Altex anunta ca intentioneaza sa dezvolte si alte centre comerciale la Arad, Timisoara, Ploiesti sau Alba Iulia. Numarul cazurilor in care un furnizor cere in instanta recuperarea datoriilor de la un partener de afaceri a crescut extrem de mult in ultimele doua luni, avocatul Ernest Popovici, senior partner al casei de avocatura Popovici, Nitu & Asociatii, explicand pentru ZF ca aceasta situatie se datoreaza climatului economic incordat. "Lipsa lichiditatilor si neincrederea in climatul economic actual determina acum cresterea numarului litigiilor".





Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO