Companii

Nume noi la Terapia Cluj

19.06.2003, 00:00 23


Adunarea Generala a Actionarilor a producatorului de medicamente Terapia Cluj-Napoca a aprobat majorarea de la cinci la sapte a numarului de membri ai Consiliului de Administratie si numirea a doi noi administratori, se arat* intr-un comunicat al companiei.



Cei doi noi membri sant Stephan Stead - fost director pentru zona de est a Europei si directorul general pentru Rusia al companiei britanice Glaxo - si Jeffrey Lack - fost responsabil pentru operatiile din Europa de Est, inclusiv Romania, ale grupului Bristol Myers Squibb.



"Amandoi sunt administratori independenti, chiar daca au fost propusi in Consiliul de Administratie de Romanian Investment Fund. Ei vor presta servicii de consultanta pentru companie", a declarat, agentiei MEDIAFAX, Ion Florescu, presedintele companiei Capital SA, care administreaza fondul de investitii Romanian Investment Fund (RIF).



RIF detine, in prezent, 17% din actiunile companiei farmaceutice. In actionariatul Terapia, mai sant incluse ti fondurile de investitii Romanian Investment Company Cyprus, cu 20%, Broadhurst Investments si Lindsell Enterpris cu 7,82% si Labrador Partners, cu 5,26%. Restul capitalului este detinut de Romfarmachim SA (10,69%) si Romital SRL (5,11%).


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO