O familie de ingineri din Slatina pune prăjituri şi fursecuri pe mesele australienilor

6 dec 2017 Autor: Mădălina Panaete

Compania Natural, producătorul de fursecuri şi prăjituri sub brandul Accasă, a ajuns în mai mult de două decenii de la înfiinţare să exporte în mai multe ţări din Europa, dar şi în Australia.

„Exportăm tiramisu în Italia, care este cel mai mare consumator de tiramisu la nivel mondial. Nu ştiu cum am ajuns să exportăm acolo, cred că le-a plăcut produsul nostru. Exportăm şi în Australia. Cu paşi mici încercăm să cucerim lumea“, a declarat Florina Popescu, development manager Natural, în cadrul evenimentului Campioni în Business. Producătorul realizează peste 50 de sortimente de prăjituri şi fursecuri.

Compania Natural din Slatina (jud. Olt), companie înfiinţată în 1991, este deţinută de Marius Popescu şi Dumitru Popescu. Cei doi antreprenori sunt acţionari şi în cadrul producătorului de remorci Pop Industry.

Compania Natural a avut anul trecut o cifră de afaceri de 30 mil. lei (6,6 mil. euro), în scădere uşoară faţă de anul precedent, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.12.2017

 
Cuvinte cheie:
ingineri
, Slatina
, prăjituri
, fursecuri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide