Companii

O nouă strategie de business. Radu Gorduza Lupu, directorul general al Medicover România: Medicover ar trebui să meargă în toate capitalele de judeţ

O nouă strategie de business. Radu Gorduza Lupu,...

Autor: Georgiana Mihalache

21.02.2020, 17:00 452

Noul şef al Medicover România trasează direcţiile de dezvoltare pentru subsidiara grupului suedez în România şi mizează pe extinderea la nivel naţional, după ce până acum al treilea cel mai mare jucător din piaţa privată de sănătate a pariat pe dezvoltarea în Bucureşti şi în marile centre universitare.

Radu Gorduza Lupu, direc­torul general al Medicover România, al treilea jucător din piaţa privată de sănătate, vrea să ducă operatorul pri­vat într-o nouă etapă de dez­­voltare, bazată pe achi­ziţii, la trei luni de când a preluat conducerea companiei.

„Cred că Medicover ar trebui să îşi întărească prezenţa în ţară, deci în afara Bucureştiului. Spre deosebire de ceilalţi jucători, Medicover s-a concentrat pe zona Capitalei şi pe oraşele mari universitare. Cred că ar trebui să meargă în toate capitalele de judeţ în timp, în ani de zile. Aceasta este una dintre priorităţile geografice, e o saturaţie destul de mare în servicii medicale private în oraşele mari“, a spus Radu Gorduza Lupu, într-un interviu pentru ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO