Companii

Obi România şi-a majorat capitalul social cu 80 milioane lei, pentru susţinerea investiţiilor

20.09.2010, 15:42 40

Retailerul de bricolaj Obi România şi-a majorat capitalul socialcu 79,99 milioane de lei, de la 127,2 milioane de lei la 207,2milioane de lei, pentru susţinerea investiţiilor din acest an,respectiv deschiderea de magazine în Ploieşti, Sibiu şiBucureşti.

"Majorarea capitalul social al Obi România susţine deschidereanoilor magazine din acest an, la Ploieşti, Sibiu şi Bucureşti.Expansiunea companiei va continua şi în cursul anului 2011 înacelaşi ritm. Obiectivul Obi este de a deveni lideri în DIY (n.r. -do it yourself) şi în România în următorii ani, poziţie pe care odeţine deja pe piaţa de DIY din Europa Centrală şi de Est", adeclarat luni, pentru Mediafax Business, Romano Quinzi,country manager Obi pentru România.

Magazinele din Ploieşti şi Sibiu au fost deschise în aprilie,respectiv august, iar cealaltă unitate, a doua din Bucureşti, va filansată oficial la 29 septembrie în zona Policolor.
Potrivit unui anunţ al companiei, la majorarea capitalului auparticipat ambii asociaţi ai Obi, respectiv Obi AG şi Obi Holding,proporţional cu cota de participare deţinută.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO