Companii

Pantofii nemţilor de la Berkemann au ajuns în 45 de magazine

Pantofii nemţilor de la Berkemann au ajuns în 45 de...

Autor: Cristina Roşca

25.01.2014, 13:32 1179
Producătorul german de încălţăminte Berkemann, care are în spate o istorie de peste un secol şi care a intrat pe piaţa locală în urmă cu doi ani, a ajuns să îşi vândă pantofii în 45 de magazine din România.
 
„Suntem prezenţi în 45 de magazine partener, dintre care 11 sunt doar în Bucureşti. Nu intenţionăm să deschidem magazine monobrand, varianta «shop in shop» este mai potrivită pentru noi“, spune Gáll Réka, country manager al Berkemann Romania.
 
Principala categorie de produse a companiei este încăl­ţă­mintea confortabilă, însă germanii realizează şi produse pentru îngrijirea micilor diformităţi ale picioarelor. Berkemann produce încălţămintea în fabrici din Europa, de unde cumpără de altfel şi materiile prime. Nemţii nu deţin însă nicio unitate de producţie pe piaţa locală.
 
„Produsele Berkemann sunt fabricate în Germania - talpa din poliuretan - şi în Ungaria - partea de sus şi talpa din lemn. În România deocamdată avem doar activitate comercială, pentru noi fiind o piaţă nouă.“

Citiţi mai multe detalii aici

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.01.2014

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO