Companii

Patronii de la Pro Confort au proiecte imobiliare de 40 de milioane de euro

15.03.2005, 00:00 96


Compania Pro Confort, detinuta de Ionut si Robert Negoita doi oameni de afaceri care au dezvoltat afaceri in industria hoteliera si in comertul cu mochete, va dezvolta in Bucuresti doua proiecte imobiliare a caror valoare totala atinge 40 de milioane de euro.


"Primul proiect va fi amplasat in zona Pipera, unde am achizitionat 7 hectare de pamant si va cuprinde 200 de case cu suprafete cuprinse intre 120 de metri patrati si 320 de metri patrati, un bloc cu 180 de apartamente si un spatiu comercial", spune Ionut Negoita, presedintele Pro Confort.


El estimeaza ca valoarea acestui proiect va atinge 25 de milioane de euro, iar constructia va demara in urmatoarele trei luni. Ionut Negoita afirma ca, aproximativ jumatate din casele din acest proiect, vor fi definitivate in luna octombrie a acestui an. "Am decis sa intram in afacerile imobiliare pentru ca am simtit ca exista o cerere in crestere pe piata pentru case nou construite. Este un business interesant si de viitor", spune Ionut Negoita. El spune ca unii dintre clientii importanti pentru casele din acest complex rezidential pot fi militarii americani si familiile acestora care vor sosi dupa amplasarea bazelor militare ale SUA in Romania.


Pro Confort va incepe, tot in urmatoarele trei luni, constructia la un alt proiect rezidential situat in zona Vitan din Bucuresti pe o suprafata de peste 3 hectare. "In zona Vitan vom dezvolta un proiect rezidential de blocuri", spune Ionut Negoita.


Pro Confort detine doua hoteluri in Bucuresti si importa si comercializeaza mochete, covoare, linoleum, adezivi si accesorii si detine o retea de magazine proprii la nivel national. Societatea activeaza si in sectorul tamplariei din PVC si geam termoizolator, precum si in constructii.


Compania detine in Capitala si un parc de distractii Water Park, si alte doua hoteluri in tara: unul in Eforie Sud si altul in Poiana Brasov. Pentru 2005, compania mai are planificate doua investitii in doua hoteluri de trei stele in Bucuresti.


Pro Confort are o cifra de afaceri anuala de 12 milioane de euro. stelian.negrea@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO