Companii

Polonezii de la Eurolot intră pe aeroportul din Cluj cu zboruri spre Varşovia de şase ori pe săptămână

Polonezii de la Eurolot intră pe aeroportul din Cluj cu...

Autor: Laurentiu Cotu

16.10.2014, 14:37 465

Compania aeriană poloneză Eurolot va opera, din 27 octombrie, zboruri directe de la Cluj-Napoca spre Varşovia, Polonia, cu o frecvenţă de şase curse pe săptămână, conform unui comunicat emis de aeroportul din Cluj.

Oferta de conexiuni pentru pasagerii pe ruta Cluj-Varşovia este extinsă cu peste 32 de noi destinaţii, precum New York, Chicago, Toronto, Moscova, Amsterdam, Copenhaga, Paris Charles de Gaulle, Londra Heathrow, Frankfurt, Budapesta, Stockholm sau Stuttgart.

’’Începând cu data de 27 octombrie 2014 pasagerii vor putea să călătorească de pe aeroportul internaţional Avram Iancu din Cluj spre Varşovia, cu zborul direct oferit de compania aeriană Eurolot. Această destinaţie a fost recent inclusă într-un acord code-share, multiplicând astfel posibilităţile de conexiune ale pasagerilor clujeni, spre destinaţii din întreaga lume’’, au declarat reprezentanţii aeroportului din Cluj.

Compania aeriană Eurolot, fosta subsidiară a companiei aeriene de stat poloneze LOT, este deţinută în prezent în proporţie de 61 la sută de Trezoreria de Stat a Poloniei, iar flota companiei dispune de 17 aeronave de tip Bombardier Q400, Embraer 175 şi Airbus A320.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO