Companii

Polonezii inchid Portal.pl

17.07.2001, 00:00 11



Portal.pl, site detinut de operatorul polonez Telekomunikacja Polska (TPSA) va fi inchis in toamna dupa ce societatea-mama va cumpara 50% din capitalul companiei Wirtualna Polska (WP), al doilea portal al tarii.

Tranzactia trebuia finalizata pana pe 30 iunie, dar concediile din timpul verii si neintelegerile privind pretul au dus la amanarea deznodamantului.

"Portal.pl este chiar slab," spune un oficial al TPSA. "Are mai putin de 1% din piata asa ca nu vom avea motive pentru pastrarea ambelor site-uri", a adaugat sursa.

Portal.pl a fost lansat in mai 2000 si este unul dintre cele aproape zece portaluri din Polonia care ofera informatii de ordin general.

TPSA a investit in site 20 de milioane de zloti adica aproximativ 4,7 milioane de dolari. spre deosebire de celelalte portaluri concurente al caror numar de vizitatori crestea pe zi ce trecea, traficul pe Portal.pl ramasese in ultimul timp la nivelul de 2 milioane de accesari intr-o luna.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO