Companii

Primăria Târgu Mureş investeşte 670.000 de euro în modernizarea unui bulevard

Autor: Laurentiu Cotu

20.09.2012, 16:57 193

Primăria Târgu Mureş derulează o investiţie în valoare de 670.000 de euro în lucrări de modernizare a reţelei stradale de pe Bulevardul 1848, din municipiu. Proiectul are în vedere refacerea aleilor pietonale, refacerea carosabilului, delimitarea zonelor de parcare şi creşterea numărului acestora cu cel puţin 20%. Totodată, vor fi realizate sensuri giratorii, se vor amenaja staţiile pentru transportul local şi taxi, alei de promenadă, se va mări spaţiului verde prin plantarea de arbori şi arbuşti, se va amplasa mobilierul urban.

''În cadrul acestei investiţii au fost amenajate până în prezent peste 400 de locuri de parcare, au fost reabilitate trotuare şi am realizat o alee de promenadă cu spaţiu verde şi băncuţe între benzile de circulaţie.

Continuăm cu plantarea de copaci, montarea de garduri, iar în două săptămâni sperăm să finalizăm prima parte a acestui proiect", au declarat reprezentanţii municipalităţii Târgu Mureş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO