Companii

Primele Allianz în România pe asigurări generale au scăzut cu 20% în primul semestru,la 119 mil.euro

06.08.2010, 11:12 24

Primele brute subscrise de grupul german Allianz în România înprimul semestru pe segmentul asigurărilor generale (de proprietateşi accident) au scăzut cu 20%, la 119 milioane euro, în timp ceprimele statutare subscrise pe asigurări de viaţă şi de sănătate austagnat la 12 milioane euro, informează MediafaxBusiness.

Profitul operaţional obţinut de companie pe cele două segmentede raportare a stagnat, la un milion de euro fiecare, potrivitraportului interimar prezentat vineri de Allianz.

În primul semestru al anului trecut, Allianz a subscris înRomânia prime brute de 149 milioane euro pe poliţe de proprietateşi accident, respectiv 12 milioane euro pe asigurări de viaţă şisănătate.

Primele nete subscrise pe asigurări de proprietate şi accidentau urcat uşor în prima jumătatea a acestui an, de la 72 milioaneeuro la 78 milioane euro, scăzând însă pe viaţă/accident de la 7milioane euro la 5 milioane euro. Citiţi mai multe pe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO