Companii

Primul magazin inchis din Cotroceni Park. „Vor mai urma 5-6”

23.02.2010, 23:10 21

Retailerul de articole si decoratiuni pentru casa Home Brandseste primul chirias care a inchis magazinul din cel mai mare mallinaugurat in Bucuresti in urma cu doar patru luni, Cotroceni Park,proiect care numara in total aproximativ 250 de magazine.

"Am inchis un magazin si in urmatoarele luni vom mai inchidecinci-sase magazine. Schimbarea a 10-15% dintre chiriasi in primulan este normala. Unii chiriasi vand excelent, dar altii mai putinbine. Noi ii ajutam, dar trebuie sa se ajute si singuri", adeclarat pentru ZF Israel Visel, general manager al mallului.Schimbarile de chiriasi in primul an de functionare a unui mallsunt relativ normale. Astfel, la 18 luni de la deschiderea malluluiBaneasa Shopping City, din nordul Capitalei, circa 25 din magazineerau deja inchise. Cotroceni Park este unul dintre mallurile cucele mai mari chirii, cu o medie de circa 30 de euro/mp lunar, darin primele luni vanzarile au fost relativ bune, astfel ca in lunadecembrie chiriasii au avut in medie vanzari de 250 de euro/metrulpatrat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO