Companii

Producătorul de aparatură medicală Hamilton a investit peste 4,5 mil. euro în dezvoltarea fabricii din Giarmata, judeţul Timiş

Producătorul de aparatură medicală Hamilton a investit...

Autor: Laurentiu Cotu

20.04.2022, 16:45 201

Producătorul de aparatură medicală Hamilton Central Europe a investit  peste 4,5 milioane de euro în departamentul de prelucrări mecanice prin aşchiere (Mechanics), continuând cu dezvoltarea departamentului de procesare tablă (Metal Sheet Processing), în cadrul căruia va produce componente metalice, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Hamilton Central Europe este singura companie din România producătoare de seringi microlitrice, pompe de dozaj şi module de pipetare destinate laboratoarelor de cercetare din întreaga lume.

Decizia de a investi local într-un departament de procesare tablă (Metal Sheet Processing) a fost luată pe fondul dezvoltării portofoliului de produse realizate în România, produse care includ componente metalice. Investiţia presupune un sistem complet automatizat şi printre cele mai avansate soluţii din punct de vedere tehnologic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO