Companii

Producătorul de cabluri pentru industria auto Leoni angajează peste 200 de oameni la fabrica din Bistriţa

Producătorul de cabluri pentru industria auto Leoni angajează peste 200 de oameni la fabrica din Bistriţa

Autor: Laurentiu Cotu

30.11.2021, 11:00 177

Producătorul de cabluri pentru industria auto Leoni Wiring Systems Ro din Bistriţa, parte a grupului german Leoni, cu vânzări globale de 4,1 mld. euro în 2020, are disponibile în prezent 222 de locuri de muncă, cele mai multe joburi fiind pentru muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor (200), dar şi pentru ingineri, magazioneri sau tehnicieni, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană Pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Bistriţa-Nasăud.

Germanii oferă angajaţilor diferite traininguri de formare profesională pentru toate poziţiile din cadrul companiei, cum ar fi soft skills şi cursuri de limbi străine.

Cu aproximativ 13.000 de angajaţi la nivel local, Leoni este unul dintre cei mai mari angajatori din România, potrivit datelor de site-ul companiei. Leoni a intrat pe piaţa din România în anul 2000, odată cu deschiderea primei fabrici WSD (Wiring Systems Division) la Arad. Au urmat fabricile din Bistriţa (2002) şi Bascov, lângă Piteşti (2005), iar ulterior au fost deschise fabricile satelit din Beiuş, Luduş, Marghita şi Bumbeşti-Jiu.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO