Companii

Producătorul de prefabricate ASA Cons investeşte în extinderea depozitului de produse finite din Turda

Producătorul de prefabricate ASA Cons investeşte în...

♦ În portofoliul ASA Cons, proiectele logistice reprezintă 80%, semnificativ mai mare faţă de acum câţiva ani.

Stabilitatea businessului, în condiţiile schimbărilor legislative şi ale traiectoriei imprevizibile ale economiei, aduce cele mai mari provocări companiilor din industria construcţiilor.

„Încasarea la termen a creanţelor, menţinerea ritmului de producţie şi vânzări din anul 2022 şi securizarea aprovizionărilor cu materie primă sunt principalele provocări cu care ne confruntăm”, a spus Bogdan Bulgaria, managing director la ASA Cons pentru Europa de Est, ca răspuns în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie – ediţia 2023.

Despre o eventuală intrare în recesiune a economiei României, el este de părere că acest lucru nu se va întâmpla în 2023.

Compania are în lucru o investiţie pentru extinderea şi echiparea cu poduri rulante a depozitului de produse finite pe care îl are la Turda. ASA Cons a bugetat investiţii de 3,7 milioane de lei pentru întregul an 2023.

Compania a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 158 de milioane de lei, în creştere cu 37% faţă de anul precedent. Profitul de 18,4 milioane de lei a fost şi el în creştere cu 48%, iar numărul mediu de angajaţi a ajuns la 183, similar cu anul 2021.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO