Companii

Produsele Ivatherm cu apă de la Herculane, în Egipt şi Japonia

Produsele Ivatherm cu apă de la Herculane, în Egipt şi Japonia

Autor: Cristina Roşca

10.08.2012, 00:09 2617

Ivatherm, singurul jucător cu acţionariat local de pe piaţa de dermatocosmetice, va realiza în această lună primele exporturi de produse realizate cu apă termală de la Herculane în Ucraina şi Egipt. Mai mult, până la finalul acestui an compania va ieşi şi pe pieţele asiatice.

"În această lună facem prima livrare în Ucraina şi Egipt, iar în lunile ur­mătoare vom face primele livrări în Japo­nia. Produsele sunt deja înregistrate şi etichetate în limbile ţărilor respective. Suntem în discuţii şi negocieri cu alte pieţe din Asia", spune Rucsandra Hu­rezeanu, fondatoarea Ivatherm, com­­panie lansată acum şapte ani.
Compania, care realizează dermatocosmetice în Franţa sub brand local, a decis să iasă pe pieţele externe după ce în România a ajuns să vândă 1.000 de produse pe zi în cele circa 1.000 de farmacii în care este prezentă. Vânzările Ivatherm în 2011 au fost de 6,2 mil. lei (1,46 mil. euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO