Companii

Profi a preluat două magazine din reţeaua lui Radu Timiş

Profi a preluat două magazine din reţeaua lui Radu Timiş

Autor: Cristina Roşca

01.05.2014, 00:00 344

Reţeaua de magazine Profi, controlată de fondul de investiţii polonez Enterprise Investors, a preluat două dintre magazinele CrisTim, dezvoltate de Radu Timiş, în zona Pajura din Capitală şi în Mogoşoaia. Magazinul din zona Pajura va fi deschis astăzi sub brandul Profi, iar cel din Mogoşoaia în următoarele zile.

Tranzacţia nu vizează toată reţeaua CrisTim, ci doar cele două magazine.  Potrivit datelor de pe site-ul CrisTim, divizia de retail a producătorului de mezeluri controlat de Radu Timiş, număra 11 magazine. Prin deschiderea din Pajura şi printr-un nou proiect la Caracal, Profi va ajunge la 219 magazine. 

Profi este cel de-al doilea lanţ de retail modern din România după numărul de magazine, operate în format Profi, Profi Mall şi Profi City, în 110 localităţi din 39 de judeţe. Compania are peste 5.500 de angajaţi. În 2012, compania a avut o cifră de afaceri de 1,15 miliarde lei (260 milioane euro), în creştere de la 934 milioane lei în 2011. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO