Companii

Profi trece paragul de 100 de magazine

Autor: Cristina Rosca

15.09.2011, 11:14 142

Reţeaua de magazine Profi, deţinută de fondul de investiţii Enterprise Investors a deschis cel de-al 101-lea magazin din România la Slobozia.

"Până la sfârşitul anului ne-am propus să ajungem la 107 magazine, dar judecând după ritmul de până acum, este foarte posibil să depăşim această cifră," a declarat Pawel Musial, directorul general PROFI Rom Food, compania care operează magazinele Profi.

Noul magazin situat pe strada Episcopiei numărul 7, are o suprafaţă de vânzare de 538 de metri pătraţi şi o suprafaţă totală de 350 de metri pătraţi.

Anul acesta, Profi a deschis 18 magazine şi, până la finalul lui 2011, sunt prevăzute alte cel puţin şase deschideri. În aceste condiţii retailerul este cel mai agresiv pe expansiune în acest an, alături de Macro, fost ul Minimax Discount, deţinut de omul de afaceri Dinu Patriciu şi de Mega Image.

Profi, care în 2010 a deschis 15 magazine la nivel naţional, este al treilea cel mai extins lanţ de magazine de tip discount după Penny Market (118) şi Lidl (107).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO