Companii

Proiect de 4 mil. lei pentru reabilitarea unui centru de recuperare neuropsihiatrică din Timişoara

Autor: Laurentiu Cotu

19.08.2012, 14:58 103

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Timiş, a semnat contractul de finanţare cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, pentru proiectul ''Centrul de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică Periam".

Proiectul în valoare totală de circa 4 mil. lei (890.000 de euro) este cofinanţat de Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 3 - ''Îmbunătăţirea infrastructurii sociale",

Domeniul major de intervenţie 3.2 - Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii serviciilor sociale.

Investiţia presupune reabilitarea, extinderea şi dotarea unui centru nou organizat cu o capacitate de până la 50 de persoane cu dizabilităţi neuropsihice. În prezent, proiectul se află în faza de achiziţie a lucrărilor de reabilitare şi extindere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO