Companii

Proiect european de peste 51 mil. lei pentru reabilitarea pieţei Revoluţiei din Slobozia

Autor: Laurentiu Cotu

18.06.2012, 17:07 176

Primăria Slobozia a câştigat un proiect europen în valoare totală de peste 51,6 mil. lei (11,7 mil. euro), din care 38,4 mil. lei (8,7 mil. euro) reprezintă valoarea totală eligibilă, pentru amenajarea spaţiilor publice şi reabilitarea urbanistică a pieţei Revoluţiei din municipiu. Proiectul ''Reabilitare funcţională a pieţei Revoluţiei - Slobozia" a primit finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional (POR) 2007-2013, Axa prioritară 1 ''Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor - poli urbani de creştere", Domeniul major de intervenţie 1.1 ''Planuri integrate de dezvoltare urbană", Subdomeniul ''Centre urbane". Durata de implementare a proiectului este de 37 de luni.

Investiţia prevede crearea unor spaţii adecvate pentru desfăşurarea evenimentelor publice şi culturale, precum şi o parcare subterană cu o capacitate de aproximativ 100 de locuri. De asemenea, va fi realizată o reţea de trasee pietonale. Zona pe care se va face reabilitarea funcţională a pieţei Revoluţiei are o suprafaţă de 21.143 mp.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO