Companii

Proiect european de peste 6 mil. lei pentru modernizarea complexului balnear din Şugaş-Băi, Covasna

Autor: Laurentiu Cotu

20.06.2012, 17:10 187

Primăria Sfântu Gheorghe derulează un proiect european în valoare totală de 6,2 mil. lei (1,4 mil. euro), pentru reabilitarea şi modernizarea compexului balnear din staţiunea Şugaş-Băi, judeţul Covasna.

Proiectul ''Crearea şi modernizarea infrastructurii de agrement Şugaş Băi, municipiul Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna" vizează creşterea turismului local şi regional prin valorificarea atracţiilor turistice.

Până în prezent au fost finalizate lucrările pentru mofetă şi bazinul de înot în aer liber şi se mai lucrează încă la terenurile de sporturi extreme, de minigolf şi de tenis, urmând să fie renovată şi clădirea băilor calde. Totodată, se va moderniza şi restaurantul din staţiune şi se va finaliza reabilitarea drumului de acces spre Şugaş-Băi.

Municipalitatea Sfântu Gheorghe a cumpărat în urmă cu câţiva ani, de la omul de afaceri braşovean Ioan Niculaie, 4.000 mp de teren în Şugaş Băi, teren pe care sunt construite mofeta, fostul restaurant şi baza de tratament. Staţiunea Şugaş Băi se află la 8 km distanţă de municipiul Sfântu Gheorghe, în judeţul Covasna.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO