Companii

Proprietarii francizei de spa Buddha Bar cauta parteneri locali

Proprietarii francizei de spa Buddha Bar cauta parteneri locali
20.10.2009, 23:22 395

Omul de afaceri francez de origine romana Raymond Visan, carecontroleaza compania George V, cunoscuta pentru brandul de muzica,restaurante si hoteluri boutique Buddha Bar, a lansat in Romaniafranciza Buddha-Bar Spa si Buddhattitude Spa, care are 12 angajatiin Romania.

"Am ales Romania pentru ca aici nu exista niciun alt brandinternational de spa. Este o oportunitate foarte mare, deoarececlientii consumatori de produse si servicii de lux exista si vorexista intotdeauna, mai ales ca Bucurestiul incepe sa devina inceto destinatie de spa, prin interesul investitorilor de a crea centrespa", a spus Helen Coulon, directorul general alBuddha-Bar&Buddhaattitude Spa.

Pretul francizei Buddhattitude Spa variaza intre 150.000 si200.000 de euro, in functie de zona aleasa, suprafata spa-ului sialte aspecte.

"Vindem un concept complet, avem propria linie de produse sparealizate in Indonezia cu ingrediente din Tibet, propria muzica,tratamente si meniu spa. O sedinta de masaj in Franta costa 90 deeuro, in Romania va costa probabil 40-60 de euro pe ora", a spusHelen Coulon.

Ea a declarat ca poarta discutii cu oamenii de afaceri dinCapitala, care planuiesc sa dezvolte diverse proiecte, in care vorfi incluse centre spa, sau chiar hoteluri boutique ce vor purtabrandul Buddha.

"Exista interes, insa deocamdata nu s-a semnat niciun contract,urmand ca probabil peste cel putin un an sa avem un proiect subfranciza Buddha. Exista un potential mare de dezvoltare a unorcentre spa pe piata romaneasca, avand in vedere resurseleexistente", a spus ea.

Compania George V, care are in derulare in prezent proiecte defranciza in Franta, Dubai, Egipt, Qatar si Panama pe hoteluri sicentre spa, este prezenta pe piata romaneasca din 2003, cand aintrat cu brandul de muzica. "Muzica Buddha-Bar a fost instrumentulprin care brandul nostru s-a facut cunoscut in intreaga lume", adeclarat Coulon, fara a mentiona la cat se ridica businessul dinmuzica in Romania.

Compania George V are in franciza 26 de restaurante, treihoteluri si patru spa-uri la nivel international, potrivit datelorde pe site. Reprezentantii companiei nu au dorit sa comuniceinformatii legate de cifra de afaceri realizata anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO