Companii

Proprietarul French Bakery: Cine trece de acest an se poate considera un supravieţuitor

Proprietarul French Bakery: Cine trece de acest an se poate considera un supravieţuitor

Dinu Cismărescu: În acest an am început să avem probleme cu cash-flowul şi cu plăţile

Autor: Cristina Roşca

30.07.2012, 00:05 2151

Dinu Cismărescu, acţionarul prin­cipal lanţului de brutării-patiserii cu specific franţuzesc French Bakery, spune că anul 2012 este cel mai dificil pentru businessul său de la începuturile din 2005 până astăzi.

"În acest an am început să avem probleme cu cash-flowul şi cu plăţile. Dacă lucrurile mergeau prost, dar rezonabil înainte de decembrie 2011, apoi a urmat scădere bruscă şi oarecum inexplicabilă", spune el.

Anul trecut lanţul de 15 brutării-patiserii a avut afaceri de 3 mil. euro, o valoare care s-a menţinut constantă în ultimii ani. Criza financiară a erodat însă profitul companiei, potrivit lui Cismărescu, care se fereşte să dea cifre.

"Cine va trece de acest an se poate considera un supravieţuitor", spune Dinu Cismărescu (46 de ani), de profesie medic chirurg.

În condiţiile în care businessul merge pe o pantă descendentă, antreprenorul spune că nu va mai deschide nicio locaţie nouă, ba mai mult, este o situaţie fericită că nu începe să închidă.

Citiţi materialul integral pewww.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO