Companii

Pune pe rafturile din Auchan, Carrefour sau Metro sucuri de mere la cutie produse în Fălticeni

O cutie cu suc de mere aRoma la doi litri costă 14 lei în magazinul online propriu.

O cutie cu suc de mere aRoma la doi litri costă 14 lei în magazinul online propriu.

Autor: Corina Mirea

11.11.2015, 07:00 6856

Gheorghe Constantin, 49 de ani, a intrat în antreprenoriat la începutul anilor '90 şi de-a lungul timpului a testat mai multe pieţe, de la comerţ la producţia de semiconserve cu peşte şi până la exporturi cu fructe. Din 2011 însă, antreprenorul a luat-o din nou de la zero, a găsit o fabrică dezafectată şi a început să producă suc de mere 100% natural ambalat în cutii de doi până la 10 litri, cu robinet. aRoma, sucul produs de mica fabrică din Fălticeni, ajunge în prezent pe rafturile mai multor supermarketuri din ţară, dar şi în lanţuri de comerţ modern precum AuchanCarrefourMega Image sau Metro în ambalaje de doi litri.

„Am făcut mai mulţi ani comerţ, apoi m-am apucat de producţia semiconservelor cu peşte. În apropierea aderării la UE am decis să opresc fabrica de conserve pentru că noile norme ne-ar fi obligat să reinvestim o sumă pe care nu ne-o permiteam. Apoi, m-am orientat către comerţul şi producţia de fructe (care este un fel de tradiţie a familiei, părinţii şi bunicii fiind producători din zona Rădăşeni, cunoscută pentru pomicultură)“,  spune Gheorghe Constantin. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO