Companii

"Classic" pentru oamenii de afaceri

29.12.2001, 00:00 17



La Suceava, a fost inaugurat ieri primul hotel de trei stele - Hotel "Classic" destinat cazarii oamenilor de afaceri aflati in trecere prin judet.

Hotelul apartine firmei Boss Group (care are ca obiect de activitate principal transporturile internationale) si ofera clientilor 46 de locuri de cazare in 20 de camere si 2 apartamente, plus posibilitatea de a servi masa intr-un restaurant categoria "lux" de aproape 50 de locuri.

In cazul in care clientii vor dori sa faca un tur al manastirilor din Bucovina, firma le pune la dispozitie un microbuz. Hotelul a primit categoria trei stele de la Ministerul Turismului si Sportului.

Directorul hotelului atefan Boca a nu a facut publica valoarea investitiei declarand ca acesta se ridica la cateva miliarde de lei si nici care sunt preturile camerelor precizand ca acestea nu difera mult de cele practicate in Suceava (la hotelul Bucovina Severin, categorie doua stele, o camera cu doua paturi costa 400.000 de lei/noapte, in timp ce la hotelul Balada, tot doua stele, o camera single costa 1.160.000 de lei/noapte, cu mic dejun inclus, iar o camera dubla - 1.650.000 de lei/noapte, cu mic dejun inclus).

Directorul hotelului a declarat ca spera ca locurile de cazare sa fie ocupate in proportie de 75%. Camerele hotelului sunt dotate cu frigider, televizor, televiziune prin cablu si telefon

Constructia, realizata intr-o arhitectura eleganta, este amplasata intr-o zona centrala, vizavi de Universitatea atefan cel Mare, iar proiectul a fost realizat de firma AGD Suceava. In loc de discurs de inaugurare, directorul hotelului a oferit celor prezenti un foc de artificii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels