Companii

Răzvan Gheorghe a răscumpărat după şase ani operaţiunile Cushman & Wakefield

Răzvan Gheorghe a răscumpărat după şase ani...

Autor: Cristi Moga

26.06.2013, 22:13 2378
Consultantul imobiliar Răzvan Gheorghe, care la începutul anului 2007 a vândut grupului american Cushman & Wakefield firma sa Activ Consulting, a răscumpărat recent operaţiunile americanilor care au decis să renunţe la biroul propriu din România şi să păstreze doar aso­cie­rea cu noua firmă a con­sultantului – Activ Property Services.
 
Pasul înapoi făcut de americani a fost pro­vocat de afacerile în scă­dere şi pierderile înre­gistrate în ultimii ani de biroul local, într-o piaţă imobiliară semi-paralizată.
 
„Am făcut pierdere şi nu am putut să stăm în situaţia aceasta, în care aveam costuri corporate foarte mari. Spre exemplu, IT-ul ne va costa de zece ori mai puţin. Am cumpărat acţiunile de la entitatea românească şi vom activa sub denumirea Cushman & Wakefield Activ Property Services. Nu are importanţă valoarea tranzacţiei. Nu aveam de unde să dau o avere“, a declarat pentru ZF Răzvan Gheorghe.
 
Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 27.06.2013
 
ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO