Companii

Renault: Contăm pe statul roman pentru ameliorarea infrastructurii rutiere si maritime

Renault: Contăm pe statul roman pentru ameliorarea infrastructurii rutiere si maritime. Vedeţi aici o galerie foto cu inaugurarea centrului de la Titu
15.09.2010, 14:45 30

Patrick Pelata, directorul operaţional al Renault şi numărul doiîn compania franceză după Carlos Ghosn, a spus astăzi lainaugurarea centrului tehnic de la Titu că "datorită Dacia, grupulRenault ate o nouă sursă de creativitate în România şi o nouăbază", completând că sistemul pus la punct de Renault în Româniaodată cu achiziţia uzinei de la Mioveni a ajuns la maturitate.

"Cu Titu avem un nou suflu", a adăugat directorul operaţional alRenault, care adaugă că acest centru va juca un rol important înafacerea grupului francez.

Pelata a spus însă că pentru ca acest centru să funcţionezeoptim este important şi sprijinul statului român. "Contăm pe statulroman pentru ameliorarea infrastructurii rutiere si maritime.Astazi cand economia europeana nu a iesit complet din criza, uzinade la mioveni e la capacitate maxima".

Renault a inaugurat la Titu centrul tehnologic care atrage întotal investiţii de 400 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO