Antreprenori locali. Trei antreprenori au ajuns la afaceri de 10 mil. lei cu o fabrică de fursecuri şi prăjituri

24 mar 2017 Autor: Mădălina Panaete

Compania Tual Fast Chance’98, care produce brandurile de fursecuri şi prăjituri Doctor Fursec şi Secretul Bunicii, şi-a dublat cifra de afaceri în perioada 2010-2015, ajungând la o cifră de aproape zece milioane de lei, conform datelor de la Ministerul de Finanţe. 

De asemenea, compania a început să simtă gustul câştigurilor, terminând anul 2015 (ultimele date disponibile) cu un câştig net de 624.800 de lei, faţă de 3.300 de lei în anul 2010.

Compania înregistrată în Bucureşti produce prăjituri, fursecuri, chec sau aperitive. În 2015, Tual Fast Chance’98 a avut în medie 64 de salariaţi, conform mfinante.ro. Din portofoliul de clienţi al companiei fac parte retaileri precum Kaufland, Metro, Profi, Auchan, Cora, Billa (reţea preluată de Carrefour recent), dar şi reţelele de benzinării OMW şi Petrom, conform datelor de pe site-ul companiei.

Tual Fast Chance’98 este deţinută de Claudia Nacu, 41 de ani, Dragoş Nacu, 46 de ani, ambii având un pachet de acţiuni de peste 37%, conform celor mai recente date din Monitorul Oficial. Restul acţiunilor sunt deţinute de Mioara Cristina Gheorghiu (25% din participaţii).  

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.03.2017

 
Cuvinte cheie:
antreprenori
, prajituri
, afaceri
, fabrica
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide