Retail&Agrobusiness

Crama Gârboiu din Vrancea are în plan investiţii de 2 mil. euro în modernizarea producţiei

Crama Gârboiu din Vrancea are în plan investiţii de 2...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

10.01.2018, 00:05 523
Livia Gîrboiu, executiv manager în cadrul Cramei Gîrboiu din Vrancea, spune că businessul pe care îl conduce a depus un proiect pentru a accesa fon­duri europene în valoare de 2 mi­l. euro pentru modernizarea cramei.
 
„Investiţia este direc­ţio­nată către moderni­za­rea combinatului viti­col de la Dum­bră­veni, res­pec­tiv o linie nouă de îmbu­te­liere com­pletă (care să in­clu­dă şi vinul spu­mant) şi de capacitate mare, o li­nie de spumantizare metoda Charmat (prin fermentare în tan­curi - n.red.), cât şi prin metoda tra­diţională, 300 de baricuri noi de stejar franţuzesc pentru vinurile premium roşii şi albe. Pe lângă investiţiile în cramă, dorim să ne axăm şi pe comunicare, marketing şi dez­voltare“, a declarat Livia Gîrboiu pentru ZF. Investiţiile vor pune umărul la atin­ge­rea ţintei companiei de a ajunge la o producţie de un milion de sticle în următorii cinci ani. În anul 2017, crama a produs circa 500.000 de sticle de vin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO