Retail&Agrobusiness

Escoffier, un institut culinar francez, vrea să-i facă pe români bucătari de top cu preţuri care pornesc de la 1.500 euro şi ajung până la 4.500 de euro

Escoffier, un institut culinar francez, vrea să-i facă pe români bucătari de top cu preţuri care pornesc de la 1.500 euro şi ajung până la 4.500 de euro

Ştefan Oprea, preşedintele pentru România al Asociaţiei Disciples Escoffier: Avem în plan să mai facem o şcoală Disciples Escoffier şi în Braşov, în parteneriat cu retailerul Selgros.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.09.2019, 08:51 426

Cursurile sunt organizate pe trei niveluri – basic, intermediar şi avansat. Nivelul basic costă 1.500 de euro, cel intermediar 3.000 de euro, iar cel avansat 4.500 de euro.

Institutul Culinar Disciples Escoffier din Franţa a deschis o şcoală de bucătari în România, unde in­tenţionează să pregătească bucătari profesionişti la nivel internaţional. Cursanţii vor învăţa pe baza unei programe de studiu create în Franţa.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO