Retail&Agrobusiness

Flanco returnează integral TVA pentru produsele electrocasnice, numai dacă mai cumperi din reţea

Flanco returnează integral TVA pentru produsele electrocasnice, numai dacă mai cumperi din reţea
05.07.2010, 17:40 393

Retailerul de electronice şi electrocasnice Flanco a demarat ocampanie de returnare integrală a TVA pentru produseleachiziţionate din cele 71 de magazine ale reţelei locale.

"Încercăm să oferim clienţilor noştri soluţii alternative şi săvenim în întâmpinarea nevoilor acestora, pentru a diminua impactulnegativ al creşterii TVA-ului, scăderii salariilor sau deprecieriimonedei naţionale. Suntem convinşi de faptul că orice cumpărătorşi-ar dori să primească înapoi contravaloarea taxei pe valoareadaugată, mai ales în condiţiile în care cota acesteia a crescut la24%, iar prin oferta noastră unică acest lucru este acum posibil,"a declarat Adrian Olteanu, CEO Flanco.
Campania care presupune returnarea TVA durează până la finalullunii.

Potrivit reprezentanţilor companiei, la achiziţia unui aparatelectrocasnic clientul primeşte un voucher cu valoarea echivalentăa TVA iar returnarea este condiţionată de utilizarea acestuivoucher pentru achiziţia unui nou produs în reţeaua de magazineFlanco.

Practic, pentru returnarea TVA la un produs achiziţionat în iulieconsumatorul va trebui să folosească voucherul respectiv în lunaaugust pentru o nouă achiziţie. Voucherul nu poate reprezenta maimult de 25% din valoarea noului produs achiziţionat.
Retailerul Flanco, cu afaceri estimate la 100 mil euro în 2009, seaflă în proces de reorganizare, sub protecţia insolvenţei.Reprezentanţii companiei au declarat că în cursul trimestrului treivor prezenta creditorilor un plan final de reorganizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels