Retail&Agrobusiness

​​Afacerea Candy Cat: O companie cu acţionar înregistrat în Olanda şi cu manager ucrainian a dezvoltat o reţea cu circa 20 de magazine cu dulciuri

România este principala piaţă, ca număr de magazine, pentru reţeaua Candy Cat, conform datelor analizate de ZF

​​Afacerea Candy Cat: O companie cu acţionar...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

03.01.2023, 15:35 1323

Candy Cat Ro, o companie cu acţionariat olandez şi condusă de Oksana Roman, cetăţean român născut în Ucraima, a dezvoltat în România în ultimul an o reţea cu circa 20 de magazine cu dulciuri, conform datelor de pe site-ul companiei şi de la Registrul Comerţului. În Bucureşti, Candy Cat are magazine în malluri precum Maga Mall, Sun Plaza, Park Lake sau AFI Cotroceni. De asemenea, reţeaua a mai deschis magazine şi în Târgu Mureş, Timişoara, Râmnicu Vâlcea, Braşov, Constanţa, Craiova, Galaţi, Satu Mare, Iaşi şi Ploieşti. 

Acţionar al Candy Cat Ro este, conform datelor de pe site-ul Confidas, o companie din Olanda - YG NEDERLAND B.V.
 
Administrator este Oksana Roman, cetăţean român, născut în Ucraina. 
 
Primul magazin deschis în România de către Candy Cat a fost în Braşov în noiembrie 2021, conform datelor de pe sitepul companiei. În 2021, Candy Cat Ro a avut o cifră de afaceri de peste 1,6 milioane de lei, potrivit datelor publice. Reţeaua mai are magazine şi în Serbia, Polonia, Estonia şi Slovacia.

Pe site-ul companiei nu apare vreo informaţie despre vreun magazin pe piaţa din Olanda, acolo unde este înregistrată compania-mamă. În total, Candy Cat are în portofoliu peste 500 de tipuri de dulciuri.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO