Forumul de franciză Transilvania

Vino la evenimentul naţional de francize de la Cluj, pe 16 mai. Află cum poţi să investeşti într-o franciză. Din ce ţări provin investitorii care pariază pe dezvoltarea businessului în sistem de franciză

Secțiune susținută de Medlife Logo

27 apr 2018 Autor: Cristina Rosca

„Francizele româneşti ajung la o cotă de 35% din piaţă în condiţiile în care în 2017 s-au lansat multe concepte noi cu planuri ambiţioase de dezvoltare şi cu antreprenori experimentaţi la cârmă”.

Piaţa francizelor, evaluată la circa 3 mld. euro anul trecut, se dezvoltă şi odată cu ea începe să crească numărul de concepte româneşti pe măsură ce antreprenorii locali prind gustul acestui model de dezvoltare a businessului.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.04.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
franciza
, piata
, dezvoltare
, business
, forum
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide