Companii

Retailerul Sprider Stores investeşte 1 mil. euro într-un magazin din Oradea

Retailerul Sprider Stores investeşte 1 mil. euro într-un magazin din Oradea

Autor: Cristina Roşca

17.03.2011, 12:40 57

Retailerul de modă Sprider Stores a deschis, înurma unei investiţii de un milion de euro, un magazin de 850 demetri pătraţi la Oradea, în cadrul Era Shopping Park. Acesta esteal 17-lea magazin din România al companiei, şi al doilea dinOradea.

"În planurile noastre iniţiale de extindere,Oradea a fost unul dintre primele oraşe în afaraBucureştiului către care ne-am orientat, acesta oferind acces la obaza de potenţiali clienţi de peste 600.000 de locuitori din oraşşi regiunea Bihor", a declarat Constaninos Pipinelis, DirectorGeneral, Sprider Stores România. Oradea este aldoilea oraş după Bucureşti unde compania deţine mai mult de unmagazin.

Sprider Stores a intrat pe piaţa din România înurmă cu circa patru ani, când a deschis magazinul din City MallBucureşti. Până în prezent investiţia companiei pe piaţa locală seridică la 20 mil. euro. La nivel european, retailerul înfiinţat în1971 deţine 115 magazine. În România, compania a avut în 2009 ocifră de afaceri de 30,6 mil. lei (7,15 mil. euro), similară în leicu cea din 2008, potrivit Ministerului de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO