Companii

RTPR Allen & Overy şi-a recrutat şef pentru litigii

RTPR Allen & Overy şi-a recrutat şef pentru litigii

Cristian Gavrilă

Autor: Ioana David

26.05.2011, 23:40 715

Firma de avocatură de business RTPR Allen & Overy l-arecrutat pe Cristian Gavrilă, 36 de ani, pentru poziţia nou-creatăde counsel şi head of litigation and arbitration începând dinaceastă lună. Gavrilă este membru al Baroului Bucureşti din 2000 şiare o experienţă internaţională, fiind implicat în zeci dearbitraje, iar anterior a fost partener head of litigation &arbitration department al casei de avocatură Voicu &Filipescu.

"Estimăm să dublăm, pe termen scurt, numărul de clienţi dinportofoliul RTPR Allen & Overy în această arie de practică", aafirmat Cristian Gavrilă. Pe de altă parte, Daniel Voicu, managingpartner al Voicu & Filipescu, firma la care Gavrilă a activatanterior, a spus: "Decizia lui de a pleca din firma noastră a fostuna pur personală, Cristian a decis să dea o altă direcţie cariereisale profesionale. Îi suntem alături de această decizie şi îi urămsucces în ce şi-a propus. Plecarea lui Cristian Gavrilă nu estesingura schimbare pentru Voicu & Filipescu în privinţapracticii de litigii şi arbitraje: recent firma a pus bazele unuisistem de conlucrare cu o altă firmă de avocatură ce are peste 15avocaţi specializaţi în litigii şi arbitraje, conlucrare cepresupune gestionarea în comun a anumitor proiecte complexe".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO