Companii

SOFTWIN lanseaza un serviciu on-line de conversie de date

11.04.2001, 00:00 29



Compania romaneasca SOFTWIN, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de structurare de continut pentru Internet si ePublishing, a lansat ieri site-ul www.intuitext.com, care ofera un serviciu on-line de conversie automata de date din QuarkXPress in format HTML si OeB (OpenEBook).

Intuitext a fost prezentat cu ocazia participarii SOFTWIN la targul de ePublishing de la Boston, Seybold 2001.

Oricine a incercat macar o singura data sa converteasca continutul documentelor din formate clasice (QXD, PDF, MS Word) in HTML, stie ca nu este intotdeauna posibil sa pastrezi in totalitate atat layout-ul, continutul, cat si aspectul documentului original. Procesul de conversie realizat prin intermediul Intuitext contrazice insa aceasta concluzie, se arata in comunicatul companiei.

"Intuitext este instrumentul ideal pentru cei care doresc sa-si transpuna documentele in format electronic pe Internet sau pe dispozitivele speciale de lectura a cartilor electronice. Cu ajutorul Intuitext acest lucru este posibil fara a pierde nimic din layout-ul original al documentului.

Cei care vor avea de castigat de pe urma acestui nou serviciu sunt editorii de carti si publicatii sau orice companie care doreste sa-si prezinte activitatea pe Internet sau sa-si transpuna documentele in formate compatibile cu dispozitivele electronice de lectura", a declarat Florin Talpes, director general SOFTWIN.

Potentialii clienti ai acestui serviciu sunt companiile care detin o cantitate importanta de documente in format QuarkXPress si doresc sa le converteasca in documente HTML/OeB: edituri, librarii digitale, producatori si detinatori de dispozitive electronice de lectura.

Intuitext este destinat in special celor care au nevoie sa converteasca documente foarte complexe ce contin grafice, imagini sau tabele, acestea necesitand o foarte mare acuratete in respectarea layout-ului original.

Cei care doresc sa probeze Intuitext pot trimite comanda la www.intuitext.com. Softwin va expedia solicitantului, prin e-mail, o mostra din documentul convertit si un cost aproximativ al comenzii.

Testarea serviciului Intuitext este gratuita pentru documente de marime mica, urmatoarele comenzi urmand sa primeasca o instiintare asupra tarifului practicat in interval de cateva ore.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO