Companii

Sorin Stoica, Eturia: Anul 2018 este unul bun, estimăm o creştere de 7-10% a cifrei de afaceri

INTERVIU

Sorin Stoica, Eturia: Anul 2018 este unul bun, estimăm o creştere de 7-10% a cifrei de afaceri

SORIN STOICA, coproprietar Eturia: Ne aşteptăm să crească numărul de vacanţe în Vietnam şi Cambodgia. Şi continuăm pariul nostru pe Africa, unde avem 14-15 produse noi în destinaţii noi

Autor: Mădălina Panaete

03.12.2018, 00:06 301

Sorin Stoica, coproprietarul Eturia, agenţie de turism specializată în vacanţe în destinaţii exotice, spune că anul 2018 este unul bun pentru companie, cu creşteri faţă de anul precedent, însă eforturile pentru a creşte businessul au fost mai mari faţă de anul precedent din cauza contextului local şi internaţional instabil.

„Anul 2018 este un an în care am obţinut rezultate puţin mai bune ca în 2017. Estimăm o creştere de 7-10% la finalul anului, dar rezultatele, deşi au fost mai bune, s-au obţinut cu mult mai mult efort decât cele din anul precedent. Dacă în 2017 lucrurile au decurs fără mari eforturi, în 2018 a trebuit să muncim mai mult. Este un an agitat, cu foarte multe schimbări în piaţă. Sunt foarte multe tensiuni politice care au dus la o nesiguranţă economică, dar piaţa a fost in­fluenţată şi de oscilaţia preţului petrolului, dar şi de creşterea preţurilor în general“, a declarat antreprenorul într-un interviu acordat ZF.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comedymall Delir cu Dănuţa
AFACERI DE LA ZERO