Companii

Stroe promite romanilor o supermasina: Dacia Nova buna si ieftina

08.08.2000, 00:00 23



Noul model de Dacia Nova, care va fi lansat in aceasta toamna, cel mai probabil chiar luna viitoare, va fi "un automobil performant", oferind accesul la un produs de calitate in conditiile unui pret accesibil, a declarat Ziarului Financiar Constantin Stroe, directorul general al societatii Automobile Dacia Pitesti.

Stroe a precizat, dupa ce a a efectuat cateva teste cu noul model, ca performantele noului autoturism sunt deosebite, considerand ca romanii vor avea in sfarsit o masina foarte buna, si, in acelasi timp, relativ ieftina.

Directorul constructorului de la Colibasi a refuzat insa sa ofere detalii asupra modificarilor pe care le-a suferit Dacia Nova, asupra duratei proiectului sau costului acestuia, pastrand confidentialitatea pana la lansarea campaniei publicitare, care va avea loc la sfarsitul acestei luni.

Surse neoficiale vorbesc despre schimbari importante de motorizare, dar si la cutia de viteze, ca si de un "face-lift" al calandrului (partea din fata a autoturismului).

Un aspect important va fi politica de preturi, Stroe precizand ca "aceasta este foarte bine gandita", pentru a permite cat mai multor romani sa-si cumpere o masina din noua generatie a Daciei Nova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO