Companii

Superbet şi-a deschis agenţia flagship în proiectul de birouri CityGate din Bucureşti, a 17-a unitate inaugurată în 2021

Superbet şi-a deschis agenţia flagship în proiectul de...

Autor: Roxana Rosu

06.07.2021, 13:25 191

Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România, a deschis agenţia flagship în proiectul de birouri CityGate din Bucureşti, aceasta fiind a 17-a locaţie inaugurată în 2021.

„Brandul Superbet are milioane de fani în toată ţara şi cateva sute de mii în Bucureşti. După anul dificil în care distanţarea socială ne-a ţinut departe unii de alţii, Superbet a decis să inaugureze un spaţiu special pentru ei, în care experienţa de pariere să devină de fapt un entertainment total. Vor păşi într-un loc unde vor putea paria, urmări întreceri, purta discuţii cu cei din jur,  va fi un imens living care pune preţ pe conexiunea umană în primul rând.”, a detaliat povestea noii agenţii flagship şi Cristian Gheorghiţă, Group Employee Communications Director Superbet.

Proiectul City Gate este amplasat în partea de nord a Bucureştiului, în Piaţa Presei Libere şi include două turnuri de birouri de clasa A cu 18 etaje, certificate LEED Gold, având chiriaşi precum: Telekom, Rompetrol, E.ON, Chimcomplex, Bank of China.

„O companie cu o vastă reţea de retail la nivel naţional precum Superbet are nevoie de un spaţiu iconic modern care să reflecte pe de o parte soliditatea business-ului, dar şi dorinţa de a le oferi clienţilor săi un spaţiu modern şi primitor, care să îmbie totodată la socializare şi distracţie.”, a declarat Maria Badea, Leasing Manager GTC Romania, unul dintre cei mai mari proprietari de birouri din Bucureşti, care are în portofoliu proiectele City Gate din Piaţa Presei Libere, clădirile de birouri Premium Point, Premium Plaza şi Cascade Center din zona CBD (Central Business District).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO