Companii

TARGET: Cine va aduce sandwich-urile pe piata de capital

03.09.2007, 18:34 26

Cum e sa incasezi 7 milioane de euro pe an din bacon, salami si ton intre doua felii de toast? Florin Balu, fondatorul lantului de "ready-food" Snack Attack, a reusit sa atinga aceasta cifra de afaceri prin vanzarea zilnica a 15.000 de sandwich-uri pe piata romaneasca.
In numarul 14 al revistei TARGET, care apare astazi pe piata, puteti citi povestea fondatorului Snack Attack, o afacere care a demontat mitul sandwich-ului romanesc traditional. Antreprenorul dezvaluie cum a furat reteta de business din experienta vasta a englezilor si cum si-a crescut afacerea pas cu pas: in primii trei ani a venit cu bani de acasa, in urmatorii patru ani s-a concentrat pe extindere, iar in ultimul an s-a pregatit intens pentru listarea la Bursa. Ce urmeaza pentru omul de afaceri Florin Balu, dar si ce ingrediente noi va aduce el in businessul pe care il conduce, cititi in TARGET.
TARGET continua, de asemenea, sa aduca in prim-plan cei mai de succes lideri din mediul de business romanesc. Filialele locale ale unor multinationale de top precum Delta Airlines sau Xerox au pe pozitiile de conducere din Romania manageri ale caror performante se cuantifica anual in cifre de afaceri de zeci de milioane de euro. Pe de alta parte, proprietarul unei agentii imobiliare este hotarat sa dea lovitura: vrea sa vanda cat mai multe proprietati romanesti clientilor din strainatate. Iar pentru cei care aspira la statutul de om de afaceri, nimic nu poate fi mai motivant ca povestea lui Dietrich Mateschitz, miliardarul austriac care a creat Red Bull, cu tot ce inseamna el astazi.
Cea mai recenta editie a revistei TARGET a reperat in Bucuresti prima cladire "verde", care va avea o gradina pe acoperis si care se aliniaza trendului ecologic pirntr-un consum redus de apa si energie. Tot in materie de lifestyle, TARGET relateaza experienta pe care o puteti avea in cel mai bun restaurant din lume, El Bulli din Spania, privilegiu de care va puteti bucura doar daca va faceti o rezervare cu cateva luni bune inainte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO