Companii

Teletrans s-a clasat pe primul loc în Topul Firmelor din Municipiul Bucureşti la grupa "activităţi de telecomunicaţii prin reţele cu cablu"

Teletrans s-a clasat pe primul loc în Topul Firmelor din Municipiul Bucureşti

Autor: Claudiu Ilioiu

07.11.2011, 16:26 352

Compania Teletrans, operator de telecomunicaţii la nivel naţional, s-a clasat pe primul loc în Topul Firmelor din Municipiul Bucureşti, realizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), la categoria "Întreprinderi mijlocii", domeniul "Cercetare, dezvoltare şi high tech", grupa de activitate "Activităţi de telecomunicaţii prin reţele cu cablu", se arată într-un comunicat.

Premiul a fost acordat Teletrans în cadrul celei de-a XVIII-a ediţii a Topului Firmelor din municipiul Bucureşti, desfăşurată sub deviza "CCIB Premiază Managementul Performant".

Din partea Teletrans a participat Bogdan Neidoni, director general adjunct, căruia i-a fost înmânat premiul.

Printre criteriile utilizate de CCIB la elaborarea Topului firmelor bucureştene se numără cifra de afaceri netă a unei companii, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane, precum şi eficienţa utilizării capitalului angajat.

La sfârşitul lunii octombrie, Teletrans a anunţat disponibilitatea comercială a reţelei de fibră optică, în care a investit aproximativ 1,3 milioane de euro. Dezvoltarea reţelei a demarat la începutul anului, iar clienţii ţintiţi sunt provideri regionali de internet, dar şi clienţi corporate, companii de utilităţi şi operatori telecom.

CCIB premiază anual în cadrul Topului firmelor managementul performant. Topul din acest an a fost elaborat pe baza performanţelor obţinute de către firmele bucureştene în 2010, la cea de-a XVIII-a ediţie fiind premiate 3.898 de firme care îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti, alese din cele 26.872 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate şi care au fost selecţionate din cele 127.405 de societăţi care au depus bilanţul pe anul 2010.

Potrivit Oficiului Naţional al Registrului Comerţului, la 30 septembrie 2011, în Capitală funcţionau 19% dintre societăţile comerciale din întreaga ţară. Exportatorii bucureşteni au realizat, în martie anul acesta, 15,4% din exporturile la nivel naţional, iar în primele patru luni, ponderea lor în exporturile naţionale a fost de 12,1%.

Companiile premiate îşi desfăşoară activitatea în şase domenii, respectiv cercetare-dezvoltare şi high tech; servicii; industrie; construcţii; comerţ, turism; agricultură, pescuit, piscicultură.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO