Companii

Trafic aerian îngreunat de ceaţă: Un avion Wizz Air de la Barcelona a aterizat pe aeroportul din Otopeni

Autor: Mirabela Tiron

15.02.2012, 13:30 187

Traficul aerian se desfăşoară în condiţii de vizibilitate redusă, având în vedere ceaţa densă care persistă în zona celor două aeroporturi, la ora 09.00, un număr de patru zboruri - unul internaţional şi patru interne - înregistrează întârzieri la aterizare pe Aeroportul Henri Coandă.

"Cursa Wizz Air de la Barcelona care avea aterizarea programată pe aeroportul din Băneasa a fost redirecţionată pe aeroportul din Otopeni, de unde urmează să decoleze către Napoli", au transmis oficialii Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti.

Din cauza condiţiilor meteo din Germania, cursa Tarom Otopeni-Munchen şi retur a fost anulată.

"Aeroportul Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Băneasa - Aurel Vlaicu sunt dotate cu echipamente ce permit operarea în condiţii de vizibilitate redusă. Pe ambele aeroporturi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene".

Un avion al Tarom care venea de la Cairo şi trebuia să aterizeze pe aeroportul Otopeni la ora 6.30 dimineaţa, s-a oprit pe aeroportul din Sibiu din cauza ceţii.

Abia la 11.30 a ajuns pe aeroportul din Otopeni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO