Burse - Fonduri mutuale

Dent Estet, parte a grupului MedLife, cumpără pachetul majoritar de 60% din Stomestet Cluj şi ajunge la un portofoliu de 13 clinici

Dent Estet, parte a grupului MedLife, cumpără pachetul...

Autor: Roxana Rosu

15.10.2021, 13:32 2366

Reţeaua Dent Estet, parte a grupului Medlife, a cumpărat pachetul majoritar de 60% din acţiunile Stomestet Cluj, una dintre cele mai importante clinici stomatologice din Transilvania, ajungând la un portofoliu de 13 clinici în şapte oraşe.

Clinica din Cluj-Napoca a fost înfiinţată în anul 2001 de conf. dr. Smaranda Buduru, medic primar stomatologie generală şi protetică dentară, doctor în ştiinţe medicale, şi dr. Rareş Buduru, specializat în implantologie şi protetică dentară, autor al unor lucrări de specialitate şi manager.  

Anul trecut, Stomestet a avut o cifră de afaceri de 8,11 milioane de lei (1,8 milioane de euro).

Stomestet are o echipă multidisciplinară formată din 16 medici stomatologi, unii dintre aceştia fiind cadre universitare, 18 asistente medicale şi 4 tehnicieni dentari. Noul sediu al clinicii, inaugurat în 2009, are 7 cabinete de tratament, 1 sală dedicată intervenţiilor chirurgicale, 1 laborator de tehnică dentară integată complet digitalizată, servicii de radiologie dentară digitală şi 1 sală dedicată cursurilor post-universitare.

„Parteneriatul a venit din dorinţa de a ne alătura unei echipe care şi-a demonstrat valoarea în timp, asigurându-şi în fiecare an poziţia de lider de piaţă, şi pentru că împărţim aceeaşi viziune de a asigura românilor tratamente complexe, nedureroase şi extrem de eficiente. În plus, asemenea grupului Dent Estet investim foarte mult în educaţia tinerilor specialişti. Astfel, în cadrul clinicii Stomestet, conf. dr. Smaranda Buduru coordonează programe de rezidenţiat în colaborare cu Universitatea de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca şi cursuri de specialitate pentru experţi în ocluzologie şi estetică dentară”, declară dr. Rareş Buduru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO