Companii

Trei fraţi au investit 100.000 de euro într-un business cu brânzeturi vegane şi au ajuns la afaceri de 65.000 de euro în 2020

Preţurile brânzeturilor vegane NoMoMoo sunt cuprinse între 22 şi 32 de lei.

Preţurile brânzeturilor vegane NoMoMoo sunt cuprinse între 22 şi 32 de lei.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.07.2021, 17:00 4721

♦ Ana Maria Turton, iniţiatoarea NoMoMoo, are în spate zece ani petrecuţi în industria hotelieră din Emiratele Arabe Unite, sora ei este de profesie arhitect, iar fratele are experienţă în management şi marketing.

Ana Maria Turton, o antreprenoare care a locuit 17 ani peste hotare, mai exact în Dubai – Emiratele Arabe Unite, în Singapore şi mai apoi în Bali – Indonezia, a fondat în 2018, alături de alţi doi membri ai familiei, brandul de brânzeturi vegane NoMoMoo, denumit anterior Vegan Gourmet. Ideea a venit ca urmare a dietei pe bază de plante pe care a început s-o urmeze, scrie revista lunară de lifestyle de lux După Afaceri Premium.

Pe atunci, termenul de „brânzeturi vegane“ era încă un mister, iar pe piaţa locală această nişă a produselor vegane abia prindea contur. Ana Maria Turton urmase însă cursuri în care învăţase să creeze alternative vegane la brânzeturi din nuci de caju şi, ca urmare a feedbackului primit de la cei din jurul ei, a realizat că ar putea să producă şi să comercializeze chiar ea astfel de produse. Aşa că în 2018 a hotărât să se întoarcă în România, şi nu oricum, ci cu o idee de business.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO