Companii

Tuborg România montează un sistem de panouri solare pe acoperişul centrului de distribuţie din Pantelimon, judeţul Ilfov, producţia de energie fiind destinată consumului propriu

Tuborg România montează un sistem de panouri solare pe...

Autor: Roxana Rosu

24.02.2023, 12:26 199

Tuborg România lansează programul Solar Project, care vizează montarea de panouri solare menite să diminueze consumul de energie electrică, prima investiţie de acest tip fiind la centrul de distribuţie din Pantelimon, judeţul Ilfov.

„Producerea de energie din surse regenerabile este un pas firesc în contextul actual al preocupării faţă de sustenabilitate, dar şi în acest context economic, cu creşteri constante la nivelul costului energiei electrice. Acest proiect are un potenţial remarcabil atât pentru protejarea mediului, cât şi pentru creşterea competitivităţii companiei şi a mărcilor noastre. În 2023 vizăm creşterea eficienţei şi dezvoltarea mărcilor din portofoliu, dar şi îmbunătăţirea eficienţei energetice, iar implementarea Solar Project este menită să ne aducă mai aproape de atingerea obiectivelor noastre în sfera sustenabilităţii”, a declarat Tzafrir Granat, Preşedinte Tuborg România.

Sistemul fotovoltaic va fi amplasat pe acoperişul centrului de distribuţie, cantitatea de energie electrică produsă fiind destinată autoconsumului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO