Companii

Turcii de la Accessorize vor 5 milioane de euro din vânzarea de genţi şi gablonzuri

22.08.2010, 23:51 491

Compania cu capital turc ACC Accesorii Trading estimează o cifrăde afaceri de 4,8 milioane de euro anul acesta, în creştere cu 50%faţă de 2009, pe fondul deschiderii de magazine noi. În prezentreţeaua Accessorize are 14 magazine. "Anul acesta am deschis treimagazine de accesorii, în Braşov, în Bucureşti şi în acest weekendîn Timişoara. În plus la creşterea afacerilor vor contribui şimagazinele deschise pe final de an în 2009 şi mutarea în centrulcomercial Băneasa Shopping City într-un spaţiu mai mare", adeclarat pentru ZF Alina Doamnei, brand managerul companiei.

Magazinele Accessorize, care ocupă în medie o suprafaţă de 50-60 demetri pătraţi, comercializează genţi, poşete, plicuri, produsepentru plajă, bijuterii, accesorii de păr, eşarfe sau lenjerieintimă, preţul acestora variind între 18 şi 250 de lei. ÎnCapitală, compania are 8 magazine, în Cluj două unităţi şi în Iaşi,Constanţa, Braşov şi Timişoara câte un magazin, toate acesteaatrăgând circa un milion de vizitatori anual, potrivit ACCAccesorii Trading. În 2009, compania ACC Accesorii Trading, controlatăde Kavsak Nezih cu cetăţenie română şi de firma turcă UnitimAksesuar Magazacilik, a avut afaceri de 3,2 mil. euro şi 69 deangajaţi, potrivit datelor RegistruluiComerţului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO