Companii

Un absolvent de management face 13.000 de euro din servicii de monitorizare video

Un absolvent de management face 13.000 de euro din...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

21.07.2013, 14:22 933

Tudor Coroian, 25 de ani, din Cluj-Napoca, a luat anul trecut fonduri nerambursabile de la stat şi a înfiinţat o firmă care oferă servicii de moni­to­rizare video la dis­tanţă, iar în pri­me­le şase luni de ac­ti­vi­tate a avut afaceri de apro­xi­mativ  59.000 lei (13.000 de euro).

Firma Netlive Consulting SRL-D a fost înfiinţată în luna aprilie, iar activi­ta­tea firmei a început cam din luna iu­nie, spune antreprenorul. „Ideea a venit din simplul fapt că toată lumea se plângea că angajaţii sau copiii din lo­curile de joacă sunt greu de urmărit“, spu­ne Coroian, care este absolvent al unei fa­cultăţi de management.

Practic, firma deţi­nu­tă de Coroian co­mer­cializează şi conec­tează ca­me­re video la internet, clien­ţii pu­tând ve­dea ima­ginile live pe cal­cu­la­tor, ta­ble­tă sau smart­phone accesând un site de­ţi­nut de com­panie. Printre cei aproxi­mativ 30 de cli­enţi pe care îi are în pre­zent com­pa­nia se nu­mă­ră ma­gazine, locuri de joa­că, res­tau­ran­te, cafenele, dar şi persoa­ne fizice.

Citiţi continuarea pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.07.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO