Companii

Un nou jucător pe piaţa de livrări online de alimente: Supermarketul online Sezamo îşi lansează serviciile în România, după investiţii de 6 milioane euro

Un nou jucător pe piaţa de livrări online de alimente:...

Autor: Roxana Rosu

23.10.2022, 11:51 1620

Supermarketul online Sezamo, parte a grupului ceh Rohlik, îşi lansează astăzi serviciile de e-groceries în Bucureşti şi o parte din judeţul Ilfov, în urma unei investiţii de 6 milioane de euro.

Comanda este livrată în 3 ore sau la ora programată. În plus, compania oferă garanţia „Banii înapoi garantat” instant pentru eventualitatea în care clientul nu este mulţumit de un produs.

Comanda minimă este de 150 lei, iar costul livrării este gratuit la comenzile de peste 300 lei.

„Misiunea noastră este să îi ajutăm pe oameni să ducă vieţi mai fericite şi mai sănătoase, iar acest lucru devine posibil prin determinarea noastră de a pune clientul pe primul loc şi de a deveni cei mai buni în ceea ce facem. De astăzi le vom putea demonstra clienţilor că atenţia noastră este îndreptată în totalitate către ei şi că ne dorim să le uşurăm în mod real viaţa prin toate beneficiile pe care Sezamo le are de oferit”, a declarat Tomáš Chadzivasilis, CEO Sezamo România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO