Companii

Un nou tip de magazin. Profi vine cu un format de magazin pentru mall-uri

Un nou tip de magazin. Profi vine cu un format de magazin...

Autor: Ana Maria Petcana

18.04.2013, 11:32 5641

"Căutăm în permanenţă noi formate de magazin, adaptate la aşteptările clienţilor. (...) Ne aşteptăm ca în viitor să apară tot mai multe astfel de magazine în mall-uri", a declarat, într-un comunicat, Pawel Musial, directorul general al Profi.

Profi Mall este un proiect pilot în care accentul este pus în principal pe gama de produse proaspete. Magazinul are o suprafaţă de aproximativ 790 metri pătraţi şi se află amplasat la parterul centrului comercial.

La sfârşitul lunii martie, Profi a inaugurat la Cluj-Napoca primele magazine urbane de format mic, CITY, administrate de comercianţi parteneri, cu mai puţine sortimente în comparaţie cu unităţile standard şi cu circa 12 angajaţi pentru fiecare magazin.

În prezent, magazine Profi se găsesc în 88 de localităţi din 36 de judeţe, ocupând astfel cea de a doua poziţie în topul retailerilor din România. Compania este deţinută de fondul de investiţii Enterprise Investors.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO